עם האהבה בא התיאבון...

פתגם צרפתי עתיק (שאני המצאתי) אומר:
"לפעמים צריך לחטוף עוגה לפרצוף בשביל לאפות עוגה משגעת לפנים"
טעים להכיר, שמי שרה.

אני באה ממשפחה של רופאים ולמה אני מספרת לכם את זה?
כי מגיל צעיר מאוד מסלול החיים שלי היה מתוכנן ומשורטט לי בקפידה ודיוק של רופאים.
עד כמה מתוכנן, אתם שואלים?
טוב, מגיל 16 כבר היה לי שידוך – כמובן בלי אהבה.
כבר בגיל 18 התחלתי ללמוד פסיכולוגיה – כמובן בלי שום אהבה למקצוע!
עוד רגע עומדת מתחת לחופה ודווקא אז הגיעה התפנית. באחת הפגישות עם החתן המיועד שלי, הוא החליט לזרוק עלי כבדיחה עוגה לפרצוף.
ומשהו שהתחיל כבדיחה על חשבוני הפך בשנייה אחת לדבר הכי טוב שקרה לי בחיים.
כי ככה זה – כשהחיים נותנים לך עוגה לפרצוף, תעשי מזה משהו מתוק ואמיתי שאת אוהבת באמת.

הכאפה הקרמית והמצלצלת

העוגה הזאת ללא ספק העירה אותי, הכאפה הקרמית והמצלצלת שהייתי כה זקוקה לה בשביל לשנות את מסלול החיים שלי.
באותו רגע החלטתי, מעכשיו אני עושה רק את מה שאני אוהבת ורק באהבה.
באותו רגע ביטלתי את החתונה והחלטתי לפרוש מלימודי הפסיכולוגיה ומכל המסלול ששרטטו לי.
באותו רגע החלטתי לחשב מסלול מחדש וללמוד את מה שאני באמת אוהבת – קונדיטוריה.
באותו רגע גם הבנתי משהו חשוב מאוד, אני שונאת עוגות מרגרינה.

ובכל זאת

ובכל זאת באתי ממשפחה של רופאים, אז החלטתי גם שאני לא לוקחת שום סיכון והולכת ללמוד אך ורק אצל הטובים ביותר ומיד נרשמתי לקורס קונדיטוריה של דן גורמה, משם המשכתי ללימודים מקצועיים בחו"ל והשאר היסטוריה.

היום הלב שלי פועם חזק ומתפוצץ משמחה בכל פעם כשאני מרכיבה מנת גורמה חדשה.
אני לומדת ומנתחת כל מנת קינוח בדיוק של רופא מומחה ובוחרת את הרכיבים הטובים, המדויקים והמתאימים ביותר עבורה. והכי חשוב, אני עושה את זה במלא אהבה. כי אני אוהבת את מה שאני עושה ואוהבת לשמח אנשים.

קינוחי פרווה לאניני טעם

קינוחי פרווה לאניני טעם (קצת על עצמי. רזומה גורמה) אני זוכרת רגע אחד לא פשוט בו התשוקה שלי לקונדיטוריה ולקינוחים פגשו בסלידה שלי ממרגרינה התנגשות קולינרית זו נתנה לי את הדרייב לנסות ולשנות את תפיסת האנשים לגבי קינוחי פרווה.
היום, אחרי כמה שנים של התמחות מקצועית, השקעה ועבודה קונדיטורית מאומצת אני גאה להגיש לכם את מגוון קינוחי הפרווה בוטיק שלא יביישו אף מסעדת גורמה בשאנז אליזה.
קינוחי פרווה גורמה שלא תאמינו שהם פרווה ותלקקו את האצבעות בהנאה מהביס הראשון ועד הביס האחרון.
את ההתמחות שלי בקינוחי בוטיק ובקינוחי פרווה כשרים ברמה הבינלאומית רכשתי במהלך לימודי הקונדיטוריה בדן גורמה ולאחר מכן במהלך סדנאות והשתלמויות מקצועיות בחו"ל, בהן למדתי את כל רזי המקצוע מהקונדיטורים הטובים והמפורסמים ביותר באירופה, והבאתי לארץ קינוחי בוטיק פריזאיים ברמה הבינלאומית.
כיום אני מתמחה במגוון מנות קינוח אקסקלוסיביות כשרות, עם דגש על צבעוניות, ססגוניות, טריות, שפע וייחודיות שאני מעניקה באהבה לכל קינוח.

להזמנות

פרטי ההזמנה

 

טארטים מיוחדים


 

פטיפורים


 

עוגות ועוגיות

עוגות ועוגיות


 
*אופציה לפרווה/חלבי, *אופציה לפירות יער/ פירות העונה, *אופציה לטעמים נוספים: קרמל מלוח, קרם רירות יער, קרם שוקולד אספרסו, קרם נוצ'ולה (אגוזים), **כל המוצרים מכילים גלוטן** הטארטים מגיעים כפס או כעוגה עגולה.